MARDİN / MAZIDAĞI - Kocakent Ortaokulu

Kas

Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Akademik Başarıyı Arttırmaya yönelik 8. Sınıflara Yönelik düzenlenecek olan Bilgi Yarışması 02.12.2021 tarihinde öğrencilerimizle buluşuyor.

Kas

Akademik Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında Mazıdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenecek olan aylık denemelerimizin ilki 12.11.2021 Cuma günü öğrencilerimizle buluşuyor.

Mrt

İlçe milli eğitim müdürümüz Mehmet Şah Aydıner yeni açılan okulumuz Kocakent Ortaokulunu ziyaret etti. Öğretmenlerle eğitim öğretim hakkında istişareler de bulunup Covid-19 önlemleri ile ilgili tedbirlerdende bahsedildi.

Yeni dönemde öğrencilerimize kırtasiye malzemeleri dağıtımı yaptık.

Kas

Dünya Engelliler Farkındalık Günü'nde hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinin farkında olan bireyler olarak üreten, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlamamız gerekmektedir.Bizi biz yapan, kolumuz, gözümüz, kulağımız değil kalbimizdir. Zihnimizdeki ve gönlümüzdeki engelleri kaldıralım. Sadece bir gün değil her gün engellerin farkında ol.

Sevgili öğrenciler 2020-2021 Eğitim-öğretim yılı devam ediyor.

5 - 9 Ekim uzaktan eğitim haftalık EBA TV ders programınızı burdan takip edebilirsiniz. Hepinize iyi çalışmalar..

Eyl

Sevgili öğrenciler 28 Eylül-2 Ekim Eba TV haftalık uzaktan eğitim ders programını takipte kalın. Hepinize iyi çalışmalar.

Eyl

Sevgili öğrenciler 2020-2021 Eğitim - Öğretim yılı başlıyor. 21-25 Eylül uzaktan eğitim ders programını takipte kalın. Hepinize iyi çalışmalar.

Nis

Sevgili öğrenciler 27-01 Nisan haftalık ders programını burdan takip edebilirsiniz.Hepinize iyi çalışmalar..

Nis

100 Yaşında yaşasın Milletin Egemenliği..

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

Sevgili öğrenciler 20-24 Nisan haftalık ders programını burdan takip edebilirsiniz.Hepinize iyi çalışmalar..

Nis

Sevgili Öğrenciler 13-17 Nisan haftalik ders programını burdan takip edebilirsiniz .Hepinize iyi dersler..

Nis

Sevgili öğrenciler 2020 lgs ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü soruların cevabını aşağıdaki resimli metinlerden  bilgi edinebilirsiniz.

Nis

Sevgili Öğrenciler 6-10 Nisan haftalik ders programı burdan takip edebilirsiniz .Hepinize iyi dersler..

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz, uzaktan eğitim  sürecinde evlerinizdeyken sizler için tavsiye niteliğinde günlük çalışma programları hazırladık. İster bu programa uyarsınız isterseniz kendi programınızı kendiniz oluşturursunuz. Hepinize zihin açıklığı diliyoruz.En kısa  zamanda okullarda görüşmek üzere..